FILMKLUBBEN

DE SMUKKE OG SÆRLIGE er Biffens filmklub for prisvindende og anerkendte premierefilm. Filmene er håndplukket af Biffens personale, og det er film, der ofte kun kan ses i art cinemas som Biffen. Smukke, særlige og originale film, som fortjener et stort publikum. 

Alle film vises søndage kl. 16. Der serveres kaffe i caféen fra kl. 15.00. Kom i god tid! 

MEDLEMSKAB

Ved køb af medlemskab (50 kr) får du et klippekort til alle sæsonens 5 film. Hvert klip giver dig ret til filmklubvisningen søndag eftermiddag til en pris á 50 kr. inkl. en kop kaffe. Er du forhindret om søndagen, kan filmen ses til de ordinære visninger. Du får altid noget ekstra til en filmklubvisning, f.eks. et oplæg eller lidt lækkert til ganen. 

Køb klippekortet i Biffens Café.

NYHEDSBREV

Du kan holde dig orienteret om filmene og eventuelle ændringer via klubbens nyhedsbrev.

Tilmeld dig De Smukke og Særliges nyhedsbrev ved at sende en mail til: marianne@biffen.eu

FORÅRSSÆSON 2020 FORLÆNGES!    

Til nuværende medlemmer:
Udover WEATHERING WITH YOU, som kan ses i Biffen nu, mangler vi at vise 3 film fra forårssæsonen i filmklubben. Vi har derfor valgt at udvide sæsonen, så den fortsætter ind i sensommeren og efteråret. Vi glæder os til at se jer igen!
Weathering With You_poster
Weathering With You

Fra 28. maj - alle ordinære visninger

Den japanske animationsfilm WEATHERING WIHT YOU handler om en ung mand, som er løbet hjemmefra til Tokyo. Her møder han en ung kvinde, der viser sig at kunne styre vejret. Af den prisbelønne instruktøren Makoto Shinkai (YOUR NAME). 

Billetter
Om det uendelige_poster
Om det uendelige

23. august kl. 16.

Filmen introduceres af Ruth Østergaard Poulsen, hospitalspræst gennem næsten 20 år. 

Filmen er en refleksion over et liv i al dets skønhed og forfærdelighed, dets storhed og banalitet. Dramaet er den uendelige historie om skrøbeligheden af vores eksistens. Filmens billedside er usædvanlig og vandt prisen for 'visual effects' til European Film Awards". Bag kameraet står instruktør Roy Andersson, der er kendt for film som 'Sange fra anden sal' og 'En due sad på en gren og funderede over tilværelsen'.

 

Billetter
Officer og Spion_poster
Officer og Spion

20. september kl. 16.

Den 5. januar 1895 degraderes kaptajn Alfred Dreyfus, en ung lovende officer, for at have spioneret for Tyskland og dømmes til livsvarigt fængsel på Djævleøen. Blandt vidnerne til hans ydmygelse er Georges Picquart, der bliver forfremmet til at drive den militære efterretningsenhed, der fældede Dreyfus. Men da Picquart opdager, at hemmeligheder stadig overleveres til tyskerne, drages han ind i en farlig labyrint af bedrag.

Nyt pragtværk fra mesterinstruktøren Roman Polanski

Grand jury prize og kritikerprisen på Venedig film Festival.

Billetter