FILMKLUBBEN

DE SMUKKE OG SÆRLIGE er Biffens filmklub for prisvindende og anerkendte premierefilm. Filmene er håndplukket af Biffens personale, og det er film, der ofte kun kan ses i art cinemas som Biffen. Smukke, særlige og originale film, som fortjener et stort publikum. 

Alle film vises søndage kl. 16. Der serveres kaffe i caféen fra kl. 15.00. Kom i god tid! 

MEDLEMSKAB

Ved køb af medlemskab (50 kr) får du et klippekort til alle sæsonens 5 film. Hvert klip giver dig ret til filmklubvisningen søndag eftermiddag til en pris á 50 kr. inkl. en kop kaffe. Er du forhindret om søndagen, kan filmen ses til de ordinære visninger. Du får altid noget ekstra til en filmklubvisning, f.eks. et oplæg eller lidt lækkert til ganen. 

Køb klippekortet i Biffens Café.

NYHEDSBREV

Du kan holde dig orienteret om filmene og eventuelle ændringer via klubbens nyhedsbrev.

Tilmeld dig De Smukke og Særliges nyhedsbrev ved at sende en mail til: marianne@biffen.eu

FORÅRSSÆSON 2020 FORLÆNGES!   

Vi mangler at vise 3 film fra forårssæsonen i filmklubben. Vi har derfor valgt at udvide sæsonen, så den fortsætter ind i efteråret. Ny sæson starter efter nytår.
Officer og Spion_poster
Officer og Spion

20. september kl. 15.30 (Obs! Nyt starttidspunkt).

Filmen har premiere 17. september, og kan - udover til filmklubvisningen søndag den 20. september - ses i hele visningsperioden. 

Den 5. januar 1895 degraderes kaptajn Alfred Dreyfus, en ung lovende officer, for at have spioneret for Tyskland og dømmes til livsvarigt fængsel på Djævleøen. Blandt vidnerne til hans ydmygelse er Georges Picquart, der bliver forfremmet til at drive den militære efterretningsenhed, der fældede Dreyfus. Men da Picquart opdager, at hemmeligheder stadig overleveres til tyskerne, drages han ind i en farlig labyrint af bedrag.

Nyt pragtværk fra mesterinstruktøren Roman Polanski, som vandt 'Grand jury prize' og kritikerprisen på Venedig film Festival.

Billetter
God exists, her name is Petrunija_poster
God exists, her name is Petrunija

15. november kl. 16.

Filmen har premiere 12. november, og kan - udover til filmklubvisningen søndag den 15. november - ses i hele visningsperioden. 

Hver januar i en lille makedonsk by smider den lokale præst et trækors i floden, og hundredvis af mænd springer efter det. Held og succes vil følge den, der fanger det resten af hans dage. Ved et tilfælde ender Petrunya i vandet og griber korset, til de mange mænds store vrede. Hvor vover en kvinde at deltage i deres tradition? Folk i samfundet, kirken og ikke mindst Petrunyas forældre reagerer vidt forskelligt. Helvede bryder løs, men Petrunya står fast. Hun vandt korset - guderne skal vide at hun kan bruge lidt held - og for første gang bliver hun faktisk set!

Billetter
Om det uendelige_poster
Om det uendelige
Premiere 31. december (bemærk ny dato).

Udover til forpremieren den 23. august, kan filmen ses i hele visningsperioden fra premieren den 31. december. 

Filmen er en refleksion over et liv i al dets skønhed og forfærdelighed, dets storhed og banalitet. Dramaet er den uendelige historie om skrøbeligheden af vores eksistens. Filmens billedside er usædvanlig og vandt prisen for 'visual effects' til European Film Awards". Bag kameraet står instruktør Roy Andersson, der er kendt for film som 'Sange fra anden sal' og 'En due sad på en gren og funderede over tilværelsen'.

Billetter