FILMKLUBBEN

DE SMUKKE OG SÆRLIGE er Biffens filmklub for prisvindende og anerkendte premierefilm. Filmene er håndplukket af Biffens personale, og det er film, der ofte kun kan ses i art cinemas som Biffen. Smukke, særlige og originale film, som fortjener et stort publikum. 

Alle film vises søndage kl. 16. Der serveres kaffe i caféen fra kl. 15.00. Kom i god tid! 

MEDLEMSKAB

Ved køb af medlemskab (50 kr) får du et klippekort til alle sæsonens 5 film. Hvert klip giver dig ret til filmklubvisningen søndag eftermiddag til en pris á 50 kr. inkl. en kop kaffe. Er du forhindret om søndagen, kan filmen ses til de ordinære visninger. Du får altid noget ekstra til en filmklubvisning, f.eks. et oplæg eller lidt lækkert til ganen. 

Køb klippekortet i Biffens Café.

NYHEDSBREV

Du kan holde dig orienteret om filmene og eventuelle ændringer via klubbens nyhedsbrev.

Tilmeld dig De Smukke og Særliges nyhedsbrev ved at sende en mail til: marianne@biffen.eu

2020 FORLÆNGES!   

Vi mangler at vise 1 film fra 2020 i filmklubben. Vi glæder os til at se jer igen! 
Om det uendelige_poster
Om det uendelige
Premiere 17. juni.

Udover til premieren den 17. juni 2021, kan filmen ses i hele visningsperioden. 

Filmen er en refleksion over et liv i al dets skønhed og forfærdelighed, dets storhed og banalitet. Dramaet er den uendelige historie om skrøbeligheden af vores eksistens. Filmens billedside er usædvanlig og vandt prisen for 'visual effects' til European Film Awards". Bag kameraet står instruktør Roy Andersson, der er kendt for film som 'Sange fra anden sal' og 'En due sad på en gren og funderede over tilværelsen'.

Billetter