SeniorBiffen

Se sæsonens nye film sammen med andre filminteresserede seniorer (65+), uanset om du kommer alene eller sammen med andre. Pga. myndighedernes retningslinjer serveres der pt. ikke kaffe og kage efter filmen. Se filmene for 50 kr. pr. billet.

Medlemskab

Der er intet medlemskab, så du binder dig ikke til at se et bestemt antal film, så det er bare at møde op, købe en billet og så nyde filmen. Der er nummererede pladser, og billetter kan evt. bestilles i forvejen mod gebyr på 5 kr. på tlf.nr. 98169977 eller på hjemmesiden.

Adgangsforhold

Se parkeringsmuligheder HER. Der er busstoppested lige ved Biffens indgang ved Teglgårds Plads.

Der er kørestolslift for gangbesværede og teleslynge for hørehæmmede. Handicaphjælpere kommer gratis med, dog skal der betales for kaffen (15 kr.).

The Farewell_poster
The Farewell

Fredag 7. august kl. 9.30 og 10.00 (ingen kaffe efter filmen)

THE FAREWELL er en sjov og hjertegribende familieskildring om at tage afsked med en man elsker og samtidig finde tilbage sine rødder.

Modvilligt forlader Billi New York og rejser hjem til familien i Changchun, Kina. Anledningen er, at bedstemor Nai Nai kun har få uger tilbage at leve i, og familien skal samles for at sige farvel til hende.  

Familien har imidlertid besluttet ikke at fortælle Nai Nai sandheden om hendes tilstand, og bruger i stedet et bryllup som påskud til at samles. Mens Billi navigerer i dette minefelt af hvide løgne og familieforventninger, begynder hun samtidig, at genopdage det land, hun forlod som barn. Følelserne til bedstemoderen er store, og spørgsmålet er, om løgnen holder. 

Billetter
La belle époque_poster
La belle époque

Fredag 4. september kl. 10.00 

En hjertevarm, morsom, original og underfundig film med stjernespil af veteranen Daniel Auteuil.

Den uimodståelige film handler om den midaldrende, lidt livstrætte Victor, som får sit liv vendt på hovedet den dag, Antoine, en succesrig iværksætter, tilbyder ham en unik form for underholdning.

Antoines firma giver sine kunder mulighed for at dykke tilbage i en tidsperiode efter eget valg. Victor beslutter at genoplive den mest mindeværdige uge i sit liv, 40 år tidligere, da han mødte sit livs kærlighed.

Billetter
Sandheden_poster
Sandheden

Fredag 2. oktober kl. 10 

De to franske filmstjerner Catherine Deneuve og Juliette Binoche forenes i en både skarp, morsom og gribende historie om familiekonflikter.

Ved en stormfuld genforening besøger forfatteren Lumir (Juliette Binoche) efter mange år sin berømte mor, skuespillerinden Fabienne (Catherine Deneuve). Fabienne er en feteret stjerne i den franske filmverden og lever som en dronning blandt mænd, som elsker og beundrer hende. Hun er aktuel i en Sci-Fi film, hvor hun spiller en mor, som aldrig bliver voksen, og samtidig udgiver hun sin selvbiografi.

Bogen fremstår som fiktion ‘baseret på en sand historie’, men hvad er sandt, hvad er fortrængt og hvad er forskønnet? Gensynet mellem mor og datter bringer hurtigt eskalerende konfrontationer, når sandheder kommer frem i lyset og regnskaber skal gøres op...

Billetter