The Quiet Girl

SeniorBiffen

Se sæsonens nye film sammen med andre filminteresserede seniorer (65+), uanset om du kommer alene eller sammen med andre. Se filmene for 65 kr. pr. billet inkl. en kop kaffe.

Medlemskab

Der er intet medlemskab, så du binder dig ikke til at se et bestemt antal film, så det er bare at møde op, købe en billet og så nyde filmen. Det kan være en god ide at købe billetten online på forhånd, så du er sikret en god plads. Billetter kan evt. bestilles i forvejen mod gebyr på 5 kr. på tlf.nr. 98169977.

Adgangsforhold

Se parkeringsmuligheder HER. Der er busstoppested lige ved Biffens indgang ved Teglgårds Plads.

Der er kørestolslift for gangbesværede og teleslynge for hørehæmmede. Handicaphjælpere kommer gratis med, dog skal der betales for kaffen (16 kr.).

Den moderne kvinde_poster
Den moderne kvinde

Fredag 2. august kl. 10

Vi befinder os tidligt i 1900-tallet, hvor Lili d’Angely lever et glamourøst og letlevende liv i luksus. Men Lili har en hemmelighed: Hendes lille datter har indlæringsvanskeligheder, og Lili har i mange år holdt hende skjult i frygt for at få ødelagt sit gode ry. I desperation rejser Lili til Rom, hvor hun opsøger Maria Montessori for at få hjælp. Maria er en ung læge og pioner, der er ved at udvikle en ny og revolutionerende læringsmetode. Men Maria gemmer også selv på en hemmelighed: En uægte søn, der ligesom Lilis datter, må holdes skjult for omverdenen. Da Maria en dag står over for det ultimatum, at måtte vælge mellem sønnen eller karrieren, forener de to kvinder deres kræfter for at gøre sig fortjent til en plads i mændenes verden – og skabe historie!

Billetter