SeniorBiffen

Se sæsonens nye film sammen med andre filminteresserede seniorer (65+), uanset om du kommer alene eller sammen med andre. Pga. myndighedernes retningslinjer serveres der pt. ikke kaffe og kage efter filmen. Se filmene for 50 kr. pr. billet.

Medlemskab

Der er intet medlemskab, så du binder dig ikke til at se et bestemt antal film, så det er bare at møde op, købe en billet og så nyde filmen. Der er nummererede pladser, og billetter kan evt. bestilles i forvejen mod gebyr på 5 kr. på tlf.nr. 98169977 eller på hjemmesiden.

Adgangsforhold

Se parkeringsmuligheder HER. Der er busstoppested lige ved Biffens indgang ved Teglgårds Plads.

Der er kørestolslift for gangbesværede og teleslynge for hørehæmmede. Handicaphjælpere kommer gratis med, dog skal der betales for kaffen (15 kr.).

Herself_poster
Herself

Fredag 6. november kl. 10 og 10.20

HERSELF er et rammende aktuelt portræt af følgerne af familievold og af et system, der ikke virker, men også en hyldest til udholdenhed og sammenhold.

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let.

Med fysiske og psykiske ar efter års hustruvold og døtre, der lider under situationen, to forskellige jobs, eksmandens tilnærmelser og løfter om, at de kan flytte sammen igen, træffer hun en stor beslutning. Sandra vil gøre alt for sine døtre, for sin frihed – og hun vil vise, at hun kan skabe sit eget liv. For sig selv.

Billetter
De Smukkeste År_poster
De Smukkeste År

Fredag 4. november kl. 10.

I det italienske drama fortæller filmskaber Gabriele Muccino historien om fire venner, der knytter stærke bånd som teenagere, men som glider fra hinanden, da voksenlivet gør sit indtog. Senere i livet krydses deres veje atter og gamle følelser blusser op - på godt og ondt.

Den prisbelønnede italienske instruktør Gabriele Muccino har tidligere instrueret bl.a. ”Min italienske familie”, ”Sidste kys” og ”Husk mig nu”.

Billetter