COSTA DEL NORDKRAFT 2024

4. juli - 1. august - Gratis solnedgangsfilm i Kedelhallen

Bare tæer i strandsand, lyden af bølgeskvulp, sus i palmerne, varme, læ og tørvejr, is til børnene og et køligt glas i hånden. Lyder det som den perfekte sommer? Så skal du besøge Kedelhallen i Nordkraft, som i 5 uger omdannes til "Costa Del Nordkraft", en indendørs sandstrand med strandmøbler, og legetøj til børnene. På stranden indbyder Skråen, Azzurra, Biffen m.fl. til oplevelser og aktiviteter for hele familien om dagen, og spændende events for unge og voksne om aftenen.

Vises hver torsdag kl. 21:30 på det store lærred i Kedelhallen. Baren åbner kl. 20:30.

Fri entré!

METER I SEKUNDET

Kedelhallen, 4. juli kl. 21:30 - fri entré.

Maries liv bliver vendt op og ned, da hun - lettere modvilligt - tager fra København til Velling i Vestjylland, fordi hendes livs kærlighed, Rasmus, har fået job som lærer på en højskole. Mens Rasmus hurtigt suges ind i højskolelivet, er mødet med Velling et kulturchok for Marie, der med sine malplacerede tirader gang på gang oplever, at hun ikke hører til blandt de lokale. Langsomt begynder hun dog at lytte mere, end hun taler, og lærer, at Velling måske alligevel er et sted for hende - og at hun selv har noget at tilbyde det lille samfund med den brevkasse, hun skriver. METER I SEKUNDET er en film om at falde til i de korte sætningers land - og om at falde til i sig selv.

JURASSIC PARK

Kedelhallen, 11. juli, kl. 21:30 - fri entré.

De to dinosaurer-eksperter Dr. Grant (Sam Neill) og Dr. Sattler (Laura Dern) bliver af den excentriske mangemilliardær John Hammond (Richard Attenborough) lokket væk fra deres udgravning i Montana og fløjet til Costa Rica for at give en ekspertvurdering af Hammonds nye 'zoo', Jurassic Park, hvor dinosaurer igen er blevet bragt til live gennem højteknologisk dna-kloning. Men hvad der starter som en frydefuld køretur blandt de majestætiske fortidsdyr ender selvfølgelig i blodigt kaos - bl.a. fordi en glubsk T-Rex er på fri fod - i Spielbergs teksttunge og hæsblæsende dino-blockbuster, hvis storhed i høj grad skyldes John Williams´'larger-than-life'-score.

THELMA & LOUISE

Kedelhallen, 18. juli, kl. 21:30 - fri entré.

To veninder, Thelma og Louise, lægger alle forpligtelser bag sig og tager på biltur sammen. Den første aften forsøger en mand at voldtage Thelma, og Louise skyder ham. De fortsætter derefter turen, men nu forfulgt af politiet. Trods dette, blomstrer de to op og opdager, at livet kan være herligt - så længe det varer.

THE GRAND BUDAPEST HOTEL

Kedelhallen, 25. juli kl. 21:30 - fri entré. 

Drama-komedien 'The Grand Budapest Hotel' er skrevet og instrueret af virtuose Wes Anderson og omhandler hotellet af samme navn. Vi følger den legendariske concierge Monsieur Gustave (Ralph Fiennes), som er kendt og elsket af klientellet - i særdeleshed de ældre rige kvinder - og den unge lobby boy Zero Moustafa (Tony Revolori), som bliver hans fortrolige. Filmen foregår i det fiktive Republic of Zubrowka mellem 1. og 2. Verdenskrig og involverer et tyveri af et uvurderligt renæssancemaleri, et mord og kampen om en stor familieformue.

BARBIE

Kedelhallen, 1. august kl. 21:30 - fri entré

BARBIE er en live-action-film baseret på dukken fra Mattel. At bo i Barbie Land betyder, at man på alle måder er perfekt på et perfekt sted. Medmindre man går rundt med en eksistentiel krise. Eller er en Ken.