ForrigeNæste
Caption 1 link:
Caption 1 link:
Caption 1 link:
Caption 2 link:

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Biffen er en uafhængig forenings biograf (CVR:16841641). Vi er forpligtet til at beskytte alle former for personoplysninger, der deles med os, eller som vi på anden måde er kommet i besiddelse af.

Formålet med denne privatlivspolitik er at informere dig om hvilke personoplysninger vi indsamler, hvordan og hvorfor vi indsamler dem, samt hvad vi gør for at beskytte dine oplysninger. Har du spørgsmål til indsamlingen af personoplysninger er du velkommen til at kontakte os.


Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger er personidentificerbare oplysninger som navn og e-mail. Biffen indsamler og behandler personoplysninger med følgende formål:

At oprette og administrere dit abonnement på vores nyhedsbreve, så du kan modtage nyheder om vores aktiviteter, fordele og andre aktiviteter.

Du kan altid fravælge disse e-mails ved at klikke “afmeld” i bunden af nyhedsbrevet. Hvis du vælger at framelde dig nyhedsbrevet slettes dine kontakthenvendelser automatisk efter 14 dage.

I forbindelse med billetbestilling og køb indsamler vi personoplysninger med henblik på betaling og levering af billetter samt information, så vi kan kontakte dig i tilfælde af aflysning eller ændring af tid for filmvisningen.

Vi indsamler oplysninger om brugeradfærd på vores hjemmeside med det formål at servicere vores besøgende. Disse data giver os mulighed for at udvikle navigationen og indholdet på hjemmesiden, så det i højere grad er tilpasset vores besøgendes behov og interesser.


Hvilke oplysninger indsamler vi?

Biffen indsamler personoplysninger, der kan inkludere følgende:

Personoplysninger, herunder e-mail og navn, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve via biffen.eu.

Vi registrerer cookies og andre oplysninger fra din computer, herunder IP-adresse, operativsystem, hver gang du besøger biffen.eu. Oplysningerne bruges til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, eks. til at se, hvilke sider og browsere, der anvendes mest.

Biffen indsamler og behandler udelukkende personoplysninger, du selv har givet samtykke til, eksempelvis ved aktivt at tilmelde dig vores nyhedsbreve eller ved at købe billet til vores filmvisninger. Hvis du vælger at framelde dig nyhedsbrevet slettes dine kontakthenvendelser automatisk efter 14 dage.

Som beskrevet ovenfor anvendes der desuden cookies på biffen.eu med det formål at forbedre din online-oplevelse, blive klogere på de besøgendes præferencer og for at sikre, at hjemmesiden fungerer optimalt.


Hvem modtager dine oplysninger?

I overensstemmelse med den gældende persondatalov, kan Biffen i nogle tilfælde udveksle dine personoplysninger med følgende modtagere:

Underleverandører, som Biffen har godkendt til varetagelse og administration af data, eksempelvis et webbureau eller en hostingudbyder for vores hjemmeside.


Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Biffen opbevarer altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personoplysninger i passwordbeskyttede databaser med begrænset adgang. Det er kun et mindre og relevant udvalg af medarbejdere, der har adgang til registrerede personoplysninger. Ansatte hos Biffen er oplært i at respektere dine personoplysninger, og de ansatte, der har adgang til oplysningerne, er forpligtet til at benytte dem i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.


Cookies

Cookies er en lille datafil, der bliver lagt på din computer, når du bruger en internettjeneste. Cookies indeholder oplysninger, der senere kan læses af en webserver på det domæne, som udstedte den pågældende cookie, dvs. hjemmesiden husker dig næste gang, du besøger den.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Alle de informationer, vi modtager i denne forbindelse er anonyme. Du kan altid afvise eller fravælge cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne er afhængig af, hvilken browser du bruger.

Bemærk, at der på biffen.eu findes links til andre websites, der ikke er omfattet af denne privatlivspolitik.


Hvad er dine rettigheder?

Biffen har en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger og sikre dine rettigheder som registreret bruger. I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger kan du altid gøre brug af følgende rettigheder:

Retten til indsigt i dine personoplysninger.

Retten til berigtigelse af dine personoplysninger.

Retten til sletning af dine personoplysninger.

Retten til begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger.

Retten til indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du har afgivet samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, f.eks. i forbindelse ved at tilmelde dig et nyhedsbrev, kan du til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet og dine personlige oplysninger vil blive slettet. 


Henvendelser og yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål angående Biffens behandling af dine personoplysninger, eller er du uenig i den måde, som Biffen behandler dine personoplysninger på, kan du kontakte os på info@biffen.eu eller på tlf. +45 98169977.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, som er den myndighed i Danmark, der fører tilsyn med bl.a. virksomheders behandling af personoplysninger. Kontaktoplysninger på Datatilsynet er tilgængelige på deres hjemmeside: www.datatilsynet.dk.


Ændringer

Biffen forbeholder sig retten til at foretage ændringer af og opdatere denne privatlivs- og cookiepolitik uden forudgående varsel, bl.a. når det er nødvendigt som følge af lov- og praksisændringer på databeskyttelsesområdet. Vi anbefaler derfor, at du løbende holder dig orienteret.

Du accepterer ovenstående privatlivspolitik, når du besøger www.biffen.eu og når du benytter vores services (nyhedsbreve og billetbestillinger mv.).

Dato for seneste ændring af privatlivs- og cookiepolitikken: 25. maj, 2018.


Mand.png

Støttet af

Dknegeps.png
Europa-Cinemas-MEDIA-hvid.png

Teglgårds Plads 1, 9000 Aalborg

98 16 99 77

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.