GÅ TRYGT I BIFFEN

I Biffen tager vi alle forholdsregler og passer på hinanden. Vi følger myndighedernes retningslinjer for 'Kulturarrangementer med siddende publikummer'. 

Skal du i Biffen, er der derfor ingen grund til bekymring, og du kan trygt se film hos os. Mundbind er ikke påkrævet, men vi passer på hinanden ved at holde afstand, bruge båndsprit, hyppig rengøring og begrænset besøgstal. 

Hvis du køber billet online via vores hjemmeside, kan du gå direkte til salen. På den måde begrænser du kontaktfladerne og giver plads til andre i caféen. 

Billetsystemet sørger automatisk for, at hvert 2. sæde er tomt, når du køber/reserverer billetter. Grupper kan sidde sammen, såfremt I i forvejen er vant til at færdes i tæt omgang med hinanden. For at sidde sammen i grupper, skal billetterne købes samlet.

 

 

 

 

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER

Vi har programsat vores film forskudt, så du møder så få personer som muligt på vej ind og ud af biografen.

Vores personale er instrueret i at kontrollere vores gæstekapacitet, så I trygt kan færdes herinde og nyde godt af Biffens hyggelige atmosfære. Vi beder jer dog flytte oplevelsen fra caféen til salene, da caféen har en lavere maks. kapacitet. Vores operatører sørger for, at I bliver lukket ind og ud af salene på forsvarlig vis.

I vores café beder vi alle holde afstand.  Du vil stadig blive mødt af vores smilende personale, og du vil stadig kunne tage hyggen med ind i salen. Har du spørgsmål, så tag kontakt til vores personale - de står klar til at hjælpe.

Du kan se retningslinjerne her