CORONAPAS 


Gyldigt coronapas og ID skal vises til Biffens personale før filmen. For at undgå kødannelse, bedes du uploade dit coronapas på mobilen, før du går til billetsalget i caféen.

Med coronapasset skal du dokumentere ét af disse krav:

  • Du har fået 1. vaccinestik. Dokumentationen er gyldig fra 14 dage efter første vaccination og indtil 42 dage efter.
  • Du er færdigvaccineret.
  • Du har tidligere været smittet med Corona. Gyldigt som dokumentation 14 dage efter den positive test og 8 måneder frem.
  • Du er testet negativ inden for de seneste 72 timer

Husk også at vise ID. Følger du ikke retningslinjerne, kan du blive bortvist.


Find dit coronapas i appen Coronapas eller i appen MinSundhed.

TRYGHED

I Biffen tager vi alle forholdsregler og passer på hinanden. Vi følger myndighedernes retningslinjer for 'Kulturarrangementer med siddende publikummer'.

Skal du i Biffen, er der derfor ingen grund til bekymring, og du kan trygt se film hos os. Vi passer på hinanden ved at holde afstand, bruge håndsprit, hyppig rengøring og begrænset besøgstal.

Hvis du køber billet online via vores hjemmeside, skal du blot vise coronapas, og herefter kan du gå direkte til salen. På den måde begrænser du kontaktfladerne og giver plads til andre i caféen.

 

AFSTAND 

Billetsystemet sørger automatisk for, at hvert 2. sæde er tomt, når du køber/reserverer billetter. Grupper kan sidde sammen, såfremt I i forvejen er vant til at færdes i tæt omgang med hinanden. For at sidde sammen i grupper, skal billetterne købes samlet.

Vi har programsat vores film forskudt, så du møder så få personer som muligt på vej ind og ud af biografen. Hold gerne afstand i caféen.

Vores personale er instrueret i at kontrollere vores gæstekapacitet, så I trygt kan færdes herinde og nyde godt af Biffens hyggelige atmosfære. Vi beder jer dog flytte oplevelsen fra caféen til salene, da caféen har en lavere maks. kapacitet. Vores operatører sørger for, at I bliver lukket ind og ud af salene på forsvarlig vis.